مجيد جليل سرقلعه نماينده مردم لردگان در مجلس شوراي اسلامي گفتگو با خبرنگار سلام لردگان در يادداشتي با اشاره به زمينههاي تحقق حماسه سياسي و اقتصادي محورهاي رسيدن به حماسه را برشمرد که در ذيل ميخوانيد:
تحقق حماسه سياسي به ايجاد تفاهم ملي نياز دارد. محورهاي اصلي ايجاد تفاهم ملي ولايت، مرجعيت و روحانيت و مجلس شوراي اسلامي و نمايندگان براساس ارتباط مردمي آنهاست. هر کدام از اين محورها براساس ظرفيت مردمي خود مي توانند نقش بي بديل و برجسته خو را جهت آماده کردن مردم براي تحقق حماسه رقم بزنند البته احزاب هم بي نقش نيستند ولي از آنجايي که احزاب هنوز نتوانستند نقش اساسي خود کهرقم زدن آرمان هاي حاکميت مي باشد را عملي کنند نقش کمتري در اين مهم دارند که بايد آسيب شناسي شود و مجال آن نيست.
قوه مجريه هم مي تواند در اين حماسه نقش آفريني کند ولي از آنجايي که مجريان تا کنون بعد از موفقيت آرمان ها را ناديده گرفتند، نتوانستند نقش آفرين خوبي باشند. حوزه اجرا بدليل نقش مؤثر خود در ارتباط با مردم، سازمان ها و مديريت ها نقش فراتر از حوزه خود دارد و ديگر حوزه ها را تحت تإثير دارد. مقام دوم رسمي کشور است و بر کل نظام تأثير گذار است.
نقص دولت هاي گذشته اين بود که تا رأي آوردند و فربه شدند ادعاي رياست تامه کرده و خود را در قدرت و رياست بي بديل دانسته اند. در صورتي که علاوه بر تحقق آرمان هاي نظام و عمل به ميثاق با مردم و عمل به سوگند ياد شده مي بايست با دو قوه ديگر به تعامل بپردازند. سال هاي پيش حتي زمان جنگ تحميلي بايد متوجه مي شديم ک ايران دچار چالش اقتصادي و سياسي خواهد شد. چون طمار غرب و ايادي آن را در منطقه پيچانديم. منافع گوناگون منطقه اي و جهاني آن را دچار چالش کرديم! دولت ها بايد قرارگاه پدافند غيرعامل خود در اين دو حوزه را سال هاي قبل عملياتي مي کردند بايد راهبرد اقتصادي، سياسي و نهايتاً امنيتي تعريف و اجرا مي کردند. حالا که اين اتفاق افتاد بايد ببينيم انگيزه ورود کانديداهاي محترم رياست جمهوري به صحنه انتخابات چيست؟ آمريکا دنبال نتيجه انتخابات نيست. تحريم ها ادامه پيدا مي کنند و آنها وقت کشي را ادامه تا از اين وضعيت نتيجه بگيرند. پس دولتآينده بايد اثر تحريم بر اقتصاد ايران را کاهش دهد تا آنها از اهدافشان دورتر شوند. دو بال ارتقاء هر ملت عبارتند از زندگي و سياست (علم زندگي) هر دو بايد قوي باشند. اگر زندگي بر مردم سخت شود سياست را هم دچار چالش خواهد کرد. با يک بال نمي شود پرواز کرد. بال سياست که متأثر از دين محوري با محوريت ولي فقيه است قوي ولي بال ديگر که زندگي (اقتصاد) است ضعيف ماند و اين پرواز و ارتقاء را کند خواهد کرد. چون در توليد مواد اوليه زندگي و يا سبد زندگي مردم از قبيل گوشت، مرغ، روغن و گندم و ... مانده ايم. هوشمندانه ترين توطئه عليه نظام و مردم ما طراحي شده است. اي کاش فقط تحريم بوديم ما در يک سونامي اقتصادي شديدي گرفتار شديم عمليات اقتصادي وسيعي با ابعاد مختلف و پيچيدگي هاي خاصي عليه ما طراحي شده است. زندگي و معيشت مردم را نشانه رفته اند نياز به يک گفتمان ملي است براي تشکيل دولتي که اين جبهه را جوابگو باشد. چون رئيس جمهور رئيس امنيت ملي، رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي و مجري اقتصاد کشور است پس هر سه حوزه را در اختيار دارد. بيشترين و بهترين و قوي ترين ديپلمات ها را بايد در رابطه با حل چالش هسته اي بکار گيريم مي شود بدون اينکه به منافع ملي ما خدشه اي وارد شود، بحث هسته اي را دنبال و حل کرد.
ساختار دولت آينده نبايد متمرکز باشد. رفتار دولت آينده بايد منسجم، نظام پسند، معقولانه و قانون محور باشد. توليد ثروت بايد رونق پيدا کند. صنايع ديگر مي بايست به ياري صنعت نفت بيايند. صنعت کشاورزي بازسازي شود توليد ثروت نياز اين اقتصاد فقير است. ديپلماسي فعالدر همه حوزه ها نياز مبرم است تا صنعت توريسم رونق پيدا کند. دولت هاي گذشته ضمن زحماتي که کشيدند هميشه ثروت ها را هزينه مي کردند. کدام ثروت را غير از منابع نفتي ايجاد کردند؟ کي مثل چين عمل کرديم. ثروت ها در چين از خانه روانه دولت مي شوند در چين هر خانه يک کارخانه است. توليد و اشتغال رونق دارد. سد ساختيم ولي زمين هاي زير دست آن سد آباد نيستند! پس ساخت آن سد چه توجيهي دارد؟ بايد اول اراضي کشاورزي آماده بازار فروش برق مهيا سپس اقدام به سد سازي شود. درآمد حاصله از سوخت فسيلي بايد ذخيره و يا در زير ساخت هايي که ايجاد ثروت مي کنند هزينه شوند، پس دولتي قوي و کارآمد را رقم بزنيم./
پايان پيام